Om oss

Keep IT simple. Do IT right.

Varför ska det vara så svårt? Denna fråga uppstår ett par gånger om dagen hos det flesta, medvetet eller omedvetet. Själv ställde jag mig den frågan ganska ofta innan jag valde att starta detta företag. Hur svårt ska det vara?

Hur allt startade

Jag kommer från branschen med ca 20 års branschvana. Både som distributör, säljare, tekniker och användare. Jag kände att de stora distributörerna har blivit så stora så de har tappat känslan, de har massor av bra produkter men väldigt få som verkligen brinner för funktionen. Vissa har fantastiskt lagersaldo, vissa har mindre bra lagersaldo.

I dagens samhälle är man van vid att handla online, man väljer vad man vill ha, trycker på beställ och vips så står det i princip utanför din dörr innan du fått fakturan. Ambitionen med denna distribution är att verka lite åt det hållet, bra lagersaldo, snabba leveranser, bra kunskap om vad vi säljer. Hjälpa våra kunder på vägen, var den stöttepelare och lösningsorienterade hjälpare som behövs idag.

Alla produkter vi tar in ska vara testade och fungera bra i de miljöer de ska användas. Vi kommer vara små men ha en hög nivå på det vi väljer att distribuera. Har ni som kund önskemål så är vi absolut intresserade av att ta en titt på detta. Varför inte? Sortimentet och paketeringen av lösningar är baserat på vad vi själva och våra samarbetspartners tycker är bra. Enkelt, stabilt och funktionellt. Se oss som den hjälpare vi är, bra enkla produkter som gör ditt arbete där ute enklare, snabbare, stabilare. Tillsammans kommer vi att bygga ett sortiment som du har letat efter.

Vad vi erbjuder

  • Välfyllt lager
  • Snabba leveranser
  • Pålitliga produkter
  • Enkel RMA hantering om något skulle gå fel
  • Rimliga priser

Vårt mål

Att bli den hjälpande Distributören som löser de vanliga och ovanliga problem som uppstår.Bra fiffiga produkter som man inte visste fanns, tillsammans med produkter i hög kvalitet och bra pris som man behöver.

.

Ansök om att bli återförsäljare!